Bloggen om skönhet

Att arbeta effektivt

En sak jag avskyr är ineffektiva människor. Jag klarar verkligen inte av lathet och allmänt sega personer. Jag menar, hur svårt är det att bara ta sig i kragen och göra det man ska? Ryck upp er, människor!

Själv går jag upp absolut senast 06.00 varje morgon för att ta tag i dagen. Jag fyller min dag med god mat, hård träning och effektivt arbete. Mitt arbete utför jag på min arbetsplats som jag byggt här i min lägenhet. Människor som sitter i sin soffa eller vid sitt köksbord när de jobbar, jag förstår verkligen inte. Vid matbordet äter man, i soffan chillar man (soffan är verkligen ingen plats jag spenderar mycket tid i dock, jag förstår inte grejen med att bara sitta utan att göra något) och vid skrivbordet arbetar man. Så är det bara. Själv har jag en ergonomisk kontorsstol vid mitt skrivbord där jag sitter när jag jobbar. Att jobba från en billig skrivbordsstol eller från soffan är otroligt dåligt för kroppen. Och jag vill ta hand om min kropp, även när jag arbetar.

Att arbeta ineffektivt, ta sovmorgon eller sitta i soffan en timme utan att göra något, det är inget jag gör. Dagen är en gåva och jag tänker inte slösa den på att vara ineffektiv. Hur svårt kan det vara att faktiskt göra något av sitt liv? Nej, det är ohälsosamt.

Så gör som jag och fånga dagen! Det är det bästa för din hälsa.

/Ida

15 dec 2016