Bloggen om skönhet

Fin i håret hos frisör i Umeå

I helgen hälsade jag på en gammal vän uppe i Umeå, och då passade jag faktiskt på att gå till en frisör i Umeå för att klippa mig. Mitt hår var så himla slitet och det har varit så svårt att få tag på klipptid här hemma.

Hos frisören klippte jag av mer än halva håret och det känns så skönt nu. Jag är super nöjd med mitt nya hår och det känns super bra att vara fin i håret till jul. Det bästa av allt var att frisörsalongen hade drop in tider, så om du behöver klippa dig med kort varsel nu innan julhelgen rekommenderar jag absolut att besöka Svarta saxen för en drop in tid hos en frisör. När jag var där så fanns det massor av tider. Då är du på den säkra sidan så du faktiskt får tag i en klipptid och kan klippa dig innan jul. Det var ett litet skönhetstips från mig såhär innan jul :)

Nu är jag hemma från Umeå igen och nu väntar en hel del förberedelser innan helgen. Nu när jag är nyklippt är jag färdig med allt som behöver göras innan jul, förutom att storstäda! Så det måste jag göra idag eller senast imorogn. På lördag får vi nämligen besök av lite vänner för uppesittarkväll! Hoppas ni får en härlig dag!

21 dec 2017