Bloggen om skönhet

Plastikkirurgi

VAD TYCKER JAG OM PLASTIKINGREPP OCH PLASTIKKIRURGI?

Tänkte prata lite om det här med plastikingrepp och plastikkirurgi, som blivit allt vanligare idag. Jag vet inte om jag har nämnt det på bloggen tidigare, men privat brukar jag ofta prata om att jag vill göra plastikingrepp, eftersom jag inte är helt nöjd med vissa saker. Jag var nära på att göra ett ingrepp för några månader sen, men backade ur i sista stund. Men nu har jag gjort ett nytt försök, via plastikkirurgistockholm.nu har jag hittat min drömklinik för plastikkirurgi i Stockholm. Dom hjälpte mig att komma i kontakt med den rätta plastikkirurgikliniken för mig! Det enda jag behövde göra var att skicka en förfrågan via kontaktformuläret på startsidan, därefter skötte dem allt åt mig och jag fick kontakt med flera professionella plastikkirurgikliniker i Stockholm - så det var bara upp till mig att välja och vraka! Helt perfekt. Jag kan verkligen rekommendera dem.

Anledningen till att jag avbokade min förra tid, var att jag fick mycket kritik från både vänner och personer jag inte känner, som reagerade på att jag ville göra ett plastikingrepp fast jag är vegan. Dock förstår jag frågan till viss del, då t.ex. botox innehåller grisfett, men samtidigt så testas mediciner på djur och jag måste ändå äta vissa mediciner - och då får jag helt enkelt sätta min veganism åt sidan. För mig är det okej att göra vad man vill, så länge man gör det för sin egen skull och för att må bättre.

Det känns som att vi veganer får utstå mycket kritik och att folk gärna är snabba med att hugga på oss - varför vet jag inte, men det är inte direkt så att jag hugger på någon som äter kött så fort jag får chansen.

7 dec 2017