Bloggen om skönhet

Skönhetsprodukter

Hej! Som jag sagt tidigare älskar jag skönhet. (Obviously då min blogg heter Scandinavian Health & Beauty) Så jag tänkte tipsa er om några av mina skönhetsfavoriter. För det första anser jag att skönhet är mer än bara smink. Skönhet kommer från insidan. Jag vet både när jag äter och när jag tränar att det påverkar mitt utseende, en flottig pizza är något jag aldrig skulle stoppa i mig - för jag bryr mig om min hälsa och skönhet. för let’s face it man blir inte snygg av pizza.

Så som mina två första skönhetsfavoriter skulle jag säga kost och träning, för man kan inte fuska till sig skönhet.
Men jag har även några produkter jag vill hylla. En är Super glandin. Jag har samtliga av deras produkter och skulle ge mitt liv för dem. Min favorit av Superglandin är antirynkkrämen, vilket kanske låter konstigt. Men vi åldras konstant och jag tänker inte få några onödiga rynkor. Jag vill vara ung och fräsch så länge jag kan, det är alltid bra att börja i god tid. Och Superglandin hjälper mig med det. Kolla själv på deras hemsida! Ni kommer inte ångra er om ni köper något, efter att jag började med Super Glandin har jag aldrig velat använda något annat.

Men en annan skönhetsprodukt jag använder, som inte är från Superglandin är snigelserum. Sniglars slem innehåller läkande ämnen för huden, och deras serum finns att köpa i burk av märken som tillexempel Serum nutritivo. Det är just det snigelserum jag använder. Min hud blir otroligt spenstig!
Det var mina skönhetsfavoriter, vad har ni för några?

/ Ida <3

14 maj 2016