Bloggen om skönhetsprodukter

Vegansk efterrätt

Superenkelt och framförallt god paj i rejäl raw food-anda!

Smulpaj

5 dl valnötter

2 dl riven kokos

1 dl russin

1-2 msk agavesirap

250 g frysta/tinade bär

100 g urkärnade färska dadlar

1 tsk malen kanel

1/2 tsk malen kardemumma

1/2 tsk vaniljpulver

1 krm salt

 

Gör såhär

1. Blanda kanel, kardemumma, kokos, valnötter, vaniljpulver och salt i en matberedare.

2. Tillsätt agavesirap, dadlar och russin. Fortsätt mixa tills allt blir en smulig massa. 

3. Tryck ut hälften av degen i en pajform, ca 20 cm i diameter. Fyll med bär och strö över resterande deg.

4. Servera, gärna med vegansk vaniljvisp eller liknande! Och en kopp kaffe såklart ;)

 

1 dec 2017